2016 Stashdown – status for september

Det er ved at være lidt tid siden jeg sidst har gjort status på min stashdown projekt. Det skyldes muligvis, at det ikke er gået specielt godt de sidste par måneder.

Men jeg har stadig målet for øje, og selvom det betyder at jeg skal forære en masse garn væk. For det er især her jeg scorer point i september måned.

Jeg har i denne måned købt et kit til et tøset dipdye sjal, som jeg forventer at slå op til i løbet af ugen, og forhåbentlig strikke færdigt inden oktober er gået.

Derudover har jeg suppleret med et enkelt nøgle Isager Highland Wool, så jeg kan gå i gang med en fin Daffodil cardigan fra Finstrikket af Helga Isager. Den var egentlig ikke på min efterårsstrikkeliste, men siden jeg så Annes fine version har jeg drømt om min egen. Jeg regner med at slå op til den, så snart jeg færdiggører min næste trøje. Jeg tror det bliver Normandy, hvor jeg er godt i gang med raglan indtagninger. Månedens køb udgør 600 g, og det er egentlig meget godt gået sammenlignet med de seneste måneder OG henset til, at jeg var til Knitwork i søndags.

Jeg har i september færdiggjort følgende projekter:

Void – 179 g og 800 meter skøn englegarn

Woodsy hat – 50g og 250 meter englegarn

En babygave – 55g og 246 meter blød og sprød uld. Det var virkelig en stashbuster, da jeg brugte garn der har været på lager i snart to år.

Diskopude (broderet, for det tæller også) – ca 135 g og 246 meter uld

Endelig har jeg samlet en ny pose med garn til genbrugen, og lavet en garnbytte pakke. Garnbyttet kommer efter mig i oktober hvor jeg modtager min pakke, men det er jo en ny måned.. 😉

Regnestykket ser her ved udgangen af september således ud:

Købt 600 gram / 2.805 meter – strikket 419 gram / 1.512 meter – givet væk og byttet 727 g / 2.557 meter = 546 gram / 1.264 meter i underskud. Jeg har altså strikket/givet mere væk end jeg har købt i september! Yay!

Status for året er 2.859 gram / 14.980 meter i overskud. Jeg har derfor indset, at jeg ikke når at strikke mig til stashdown i 2016. Hvis jeg skal nå i mål, bliver det altså ved at give væk / bytte / sælge garn fra lager.

Jeg arbejder derfor på at få min Ravelry destash side ajourført. Derudover er der flere projekter, som ved lidt opmærksomhed kan blive færdige og dermed indgå i regnestykket. Det er godt at have muligheden for at komme ned i lageret sidst på året, for dermed at opnå et nogenlunde resultat for årets projekt stashdown. Der er heldigvis et måneder til jeg for alvorskal sætte spurten ind.

Vil du også forsøge at få lidt bund i lager – eller restegarn her i årets sidste kvartal, så kan du se min side med resteprojekter lige her. Der er projekter af mange slags og i forskellige garner. Listen tæller nu 32 projekter og et gennemsnitsgarnforbrug på 55 gram. Jeg forventer at øge listen yderligere med accessories som huer, vanter og pandebånd. Læs mere om det, når jeg i blogserien om den strikkede garderobe når til accessories – det er lige på trapperne.

Vi ses i oktober til en masse efterårsstrik og forhåbentlig med garn fra lager.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid.

Kærligst,

Pernille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.