April i strik

Lidt af hvad april bragte.

FIBERFOLK
Jeg var forbi Fiberfolk og det var et vældig fint arrangement.  Jeg havde fokus på målet. Gennemtænkte og få indkøb, som farve- og værdimæssigt passer til det, som jeg gerne vil have mere af. Det blev til smukt håndfarvet garn fra Thybo Hand Dyed, som skal blive en stribet raglanbluse. Jeg vælger en god basisopskrift og tilføjer selv striberne.

Læs videre

2 thoughts on “April i strik”

  1. Sikke dog det virker det med at suse ud på sit eget garnlager istedet for fluks at bestille nyt garn. Jeg er i hvert fald gået flere bedrollers ned i opbevaring af garn. Så kun thumbs up herfra. Og sikke nogle lækre anvendelige projekter du har fået. Jeg krydser fingre for det nye fra Petiteknit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.