Homemade Helen Clutch

I 2017 lavede jeg en liste over de projekter som jeg helt sikkert skulle lave i 2018. Som I helt sikkert. Der var 12 projekter på.

Behøver jeg sige at det ikke helt blev som jeg havde troet?

Et af projekterne var en strikket taske ala Aiayu’s Helen Clutch. Jeg synes den er virkelig fin og anvendelig og den skulle jeg naturligvis lave. Jeg nåede bare ikke rigtig til det. Som med så meget andet.

På et tidspunkt faldt jeg over nuxknitdesign, som laver både opskrifter og kits til netop en strikket clutch ala Aiayus. Chancen for at få den ikke bare strikket, men helt færdig med foer, lynlås, kæde und alles er væsentligt højere når det kommer i et kit. Og efter at have kigget på de forskellige modeller og farver mange, mange gange (vi snakker ihvertfald +10 gange) har jeg nu gjort det. Jeg har bestilt et kit og strikket en taske. Jeg valgte modellen Walnut 2.0.

Min egen homemade Helen Clutch. Jeg har sparet 976 kr. på selv at lave den. Og jeg må altså have flere. Den næste skal være pink eller gul eller rust.

Garnforbruget er 40 gram og det tog mig en weekend at strikke den. Og garnet. Tasken er strikket i et nyt (for mig) garn, nemlig Tove fra Sandnes Garn i fv 2641. Et rigtigt uldgarn. Jamen altså, Sandnes, I kan jo godt lave ordentligt garn hvis I skal. Det er uden superwash, og så dufter det af uld når det bliver vasket. Det minder mig om Camaroses økologiske hverdagsuld. Jeg kunne sagtens finde på at bruge det igen.

Tasken blev indviet i går eftermiddags med en tur i Zoo. Laura og jeg skiftedes til at bære den lille, fine taske. I skulle se hende lunte afsted med den lille kæde over armen. Så sødt altså.

Hvis du også vil lave en taske fra nuxknitdesign har hun 20 % på kits lige nu. Se mere på Instagram.

Endelig må jeg lige nævnte at det er den oplagte gaveidé med sådan en taske / toilettaske. At huske til jul og fødselsdage.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid. Må du have en fin mandag.

Kærligst,

Pernille

PS. Jeg har lavet en lille spørgeskemaundersøgelse om indholdet her på siden, fordi jeg er så død nysgerrig efter at høre hvad I synes er godt og mindre godt. Jeg bliver SÅ glad hvis du vil bruge et par minutter på at svare – der er kun 10 spørgsmål. Find link lige her.

2 thoughts on “Homemade Helen Clutch”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.