Hvem starter en blog i 2016 – er det ikke so last century? 

Jeg har selv læst mange blogs og synes at det er et perfekt åndehul på dagen at dykke ned i en kreativ verden og læse om sysler, udfordringer og succeser. Jeg har samlet masser af inspiration, og grinet og grædt med skønne kreative bloggere.

Jeg har egentlig altid tænkt, at hvis man ikke har noget interessant at sige (eller skrive) så skal man holde mund. Så derfor har jeg ikke startet en blog.

Jeg bruger flittigt Ravelry og Instagram til at dele mine kreative projekter, men der manglede alligevel noget. En mulighed for at uddybe mine tanker, et sted at udtrykke min begejstring for et projekt eller en ny bog, eller bare give noget tilbage til det kreative community.

Så nu har jeg måske noget interessant at sige? Jeg kan ikke love noget.

En masse tankemylder, en anbefaling i ny og næ, strikkede sager fra mine pinde,og måske et nyttigt tip.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid.

Kærligst,

Pernille

-o-

I have read many blogs and think that it is a perfect ottortunity on a busy day to dive into a creative world and read about the pursuits, challenges and successes. I have collected a lot of inspiration, and laughed and cried with wonderful creative bloggers.

I’ve actually always thought that if you have nothing interesting to say (or write) then you should shut up. So I have not started a blog.

I diligently use Ravelry and Instagram to share my creative projects, but something was missing. An opportunity to deepen my thoughts, a place to express my enthusiasm for a pattern or a new book, or just give something back to the creative community.

So do I have something interesting to say? I cannot promise.

A lot of thoughts about knitting and being creative, a recommendation once in a while, knitted projects from my needes, and perhaps a useful tip.

If you are still reading – thank you for your time.

Sincerely,

Pernille

 

5 thoughts on “Hvem starter en blog i 2016 – er det ikke so last century? ”

 1. Stort tillykke med din blog. Jeg glæder mig til, at følge endnu mere med i din creative verden og dit lækre strik.

  Mange knus
  Julie

  1. Tusind tak Gitte – det er så dejligt at høre at nogen har lyst til at følge med. Jeg skal gøre mit bedste for at sprede smil og inspiration. Kh Pernille

 2. I will immediately seize your rss as I can’t find
  your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.

  Do you have any? Please let me realize so that I may subscribe.

  Thanks.

  1. Hi Jona,
   Pleased to hear from you 🙂 The e-mail subscription box is placed in the right menu in the bottom. Please let me know if you can’t find it and I will sign you up. Have a nice day! Best,
   Pernille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.