Jeg har aldrig… (strikkeudgaven)

Strikket efter en opskrift af hverken Andrea Mowry eller Caitlin Hunter.  Selvom de to virker til at være blandt de absolut mest populære designere for tiden. Jeg kan rigtig godt lide deres designs, jeg er bare ikke nået til det endnu.

Klippet i strik. Endnu. Der var den ene gang hvor Camilla tilbød at gøre det med min dipdye jakke fordi jeg ikke turde. Behøver jeg sige at den kom færdigmonteret tilbage og måske er det stykke strik jeg har med den pæneste montering? Jeg er ikke værst, men der er bestemt plads til forbedring.

Strikket noget til min hr kæreste. Han går ikke med hue, det er ellers oplagt. Han er i det hele taget en varm en. Det sker måske en dag (læs: når næste istid rammer eller noget i den dur).

Været hos Isager i Tversted. Det går mig virkelig på. Både garn og designs fra Isager er faste favoritter hos mig. Den er på min bucket list og jeg håber at jeg en dag kan ligge vejen forbi. Afstanden har dog noget at sige.

Fortrudt et stykke strik. Selvom jeg ikke har været tilfreds med det endelige stykke strik, giver det mig alligevel noget med på vejen. Om ikke så bevidstheden om hvad der skal gøre anderledes en anden gang. Det hele er en del af processen og bidrager til den strikker jeg er blevet.

Rigtig kunne lide udtrykket ved meget løs strik med masser af luft mellem maskerne. Jeg synes ikke det er særlig pænt og det passer ikke til min stil. Det meget finmaskede stykke strik med tætte masker derimod.. det er lige mig.  Det er ofte også en let og tyndt stykke strik, og det er meget mere anvendeligt synes jeg. Og tager (naturligvis) meget længere tid til at strikke..

Strikket med Tosh merino light fra Madeline Tosh. Jeg ved det. Jeg er muligvis den eneste i hele verden om det, men det passer. Jeg har til gengæld et fed i mit lager og tror snart det skal på pindene.

Det var en håndfuld ret tilfældige (og ubrugelige) facts fra mig.

Hvad har du aldrig gjort i strik?

Hvis du stadig læser med – mange tak for tålmodigheden.

Kærligst,

Pernille

One thought on “Jeg har aldrig… (strikkeudgaven)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.