Juni i strik

Juni gik med små fine projekter og jeg fik også syet. Ja, jeg tror faktisk at syning er ved at få en revival. Hvor der er vilje (og prioritering) – er der vej! Det blev lidt langt, så sæt god tid af, læn dig tilbage og læs med.

Læs videre

2 thoughts on “Juni i strik”

 1. Åh Pernille, jeg har også mønsteret på Holly tasken – faktisk også på den quiltede jakke, men har ikke fået syet nogle af delene. Har virkelig ikke prioriteret at få syet de sidste mange år. Har endda stof og mønster til flere projekter, men synes det er så omstændigt med den plads det tager at sy. Min hjemmelavede garderobe startede faktisk på symaskinen, da jeg boede hjemme. Der stod min symaskine på mit skrivebord på mit værelse. Nu har jeg kun spisebordet i min lille lejlighed og kan ikke bare gå til og fra som dengang på teenageværelset.
  Sommeren bliver alligevel med “typisk dansk sommer vejr” så da jeg læste dit blog indlæg forleden blev jeg enig med mig selv om at de regnvejrsdage vi får, bliver dedikeret til sy dage. Så kan det være jeg også kan få brugt lidt af mit stoflager:-)

  Jeg har i øvrigt nogle raster af garn jeg gerne vil donere til Lauras legetæppe. Så går jeg også lidt ned i vægt;-)
  (Jeg sender en DM via Instagram, tænker det er det smarteste).

  Rigtig god sommer, Lise

  1. Det lyder som en glimrende idé at dedikere regnvejsdage til syning. Jeg startede selv med blomstertasken og syede den på én dag. Da jeg havde købt stof til Holly, sagde jeg til min bedre halvdel at den her taske ville tage meget længere tid at sy. Mindst en måned. Og lige der gik det op for mig, at det rent faktisk ville tage lang tid. At jeg ville blive nødt til at dele den op i bidder, og stoppe mange gange undervejs. Det var nok min største mentale udfordring, for jeg havde en idé i mit hoved om at der var kort fra start til slut på et syprojekt. At det krævede en stor portion sammenhængende tid at sy noget, så det kunne blive færdigt. Men det kommer jo ikke til at ske. Jeg dedikerede lurtiden til at sy, og det er max et par timer ad gangen. Men da jeg blev bevidst om at det var metoden, så gik det pludselig. Rent fysisk stillede jeg symaskinen i et hjørne ved vores spisebord, så den var hurtig at finde frem. Jeg har nemlig heller ikke et dedikeret rum eller en syplads. Det virkede og den har fået lov at stå der. Jeg håber at jeg i denne uge kan klippe stof til næste projekt. For så er jeg jo i gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.