Maj i strik

Endnu en skøn omgang projekter er kommet på og af pindene i den forgangne måned.

Måneden er igen præget af små projekter, både fordi jeg har rester på hjernen og fordi Laura til efteråret skal have en lille kusine. Åh altså, der er intet som en lille ny i familien. Og så leveret lige midt i uldens højsæson. Pindene skal gløde de næste måneder!

Læs videre

2 thoughts on “Maj i strik”

  1. Jeg gik helt i stå i ren undren… I bruger ikke køkkenrulle
    Med mine egne to børn kan jeg slet ikke forestille mig hvordan det er muligt for Jer? Jeg er nysgerrig, jeg kan forstå det i sammenhæng med madlavning, men hvad bliver der tørret mund og fingre (og næse og pande og gulv osv) med når I spiser? Og er det ud fra en miljømæssig holdning eller?
    Ikke så strikkerelateret, I know….

    1. Nej vi bruger ikke køkkenrulle. Det er ud fra en miljømæssig holdning ja. Vi indgår helst produkter der kun kan bruges én gang. Vi tørrer mund og fingre med en vaskeklud eller viskestykke. Jeg har også revet nogle stofbleer i halve og kvarte. De er dejligt bløde. Ryger der noget på gulvet tørrer vi op med et viskestykke eller en fugtig klud. Det fungerer rigtig fint og er nok mest et spørgsmål om vane. En gang om ugen vasker vi viskestykker, vaskeklude, klude og den slags i en samlet vask.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.