Min garderobe: Kolde og varme farver

Siden jeg fik min farvekonsultation, har jeg været meget bevidst om hvilke farver jeg vælger.

Det betyder ikke at jeg har skiftet hele min garderobe ud, og anskaffet en ny i de helt rigtige farver. Det er mere som en øget bevidsthed og retningsgiver. Og det er faktisk utrolig rart at indsnævre mulighederne når jeg ser efter nyt (brugt) tøj eller garn til et nyt projekt. En pose med arvetøj faldt da også på et utrolig heldigt tidspunkt, og her gik jeg udelukkende efter nogle nye farver, som jeg gerne ville prøve af.

Læs videre

3 thoughts on “Min garderobe: Kolde og varme farver”

 1. Kære Pernille
  Du har virkelig fået min hjerne til at fundere over det med farver… For som jeg tidligere har kommenteret, har jeg i mit voksne liv altid tænkt, at alle farver passer til alle, og at farvekort var noget der hørte slut 80’er start 90’erne til. Men efter jeg læste dit indlæg om din farvetest har jeg set på min garderobe med andre øjne, for måske har jeg også en del tøj, hvor farven ikke klæder mig. Så er der også det med snittet og halsudskæringen, for er jeg pænest med v-hals og hvad sker der med hovedfaconen når jeg har en trøje på med bådudskæring.
  Når jeg shopper garn (og tøj) er det primært farven (og mønsteret) der tiltrækker mig. Derfor er meget af mit strik i forskellige farver, som jeg kombinerer med enten ensfarvede eller stribede t-shirts og mønstrede skjorter. Men er faktisk mere fokuseret på om farverne og mønstrene går sammen, end om farverne egentlig er pæne til mig.

  Nu har jeg funderet over det med farver så længe, at jeg har skrevet en farvekonsultation på min ønskeseddel her i juli måned – og ellers er det jo en oplagt fødselsdagsgave fra mig til mig:-)

  Tak for inspirationen:-)
  Venligst Lise

  1. Jamen Lise. Der kan man bare se! For mit eget vedkommende må jeg sige, at jeg har fået mere ud af det end jeg havde regnet med. Forstået på den måde at det jo ikke er noget man SKAL følge, men blot ment som en retningsgiver, og jeg havde tænkt at bruge det når det behagede mig. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke over det når noget nyt tøj eller garn finder vej ind hos mig. Jeg kan jo virkelig godt lide lys grå, men det fremhæver mig virkelig ikke på den gode måde, og så er det jo pludselig ikke så pænt længere. Jeg forsøger derfor at blive gode venner med den lysegrås varme pendant, nemlig sand/beige/lys brun, og det går udemærket. For jeg må have basisfarver, de binder garderoben sammen.

   Jeg er glad for at du har fundet inspiration, og tør springe ud i en konsultation. Jeg glæder mig til at høre om de farver du så vælger passer sammen med det du selv har valgt igennem tiden.

   Kram herfra 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.