Oktoberglimt..

http://thinknorth.tumblr.com/post/92939988136

Nedenfor kommer et par glimt af, hvad jeg nyder lige nu i en travl hverdag. For det er så vigtigt at holde fokus på de små ting og glæder, når hverdagene bare ruller…

Jeg strikker..

Mest på to projekter lige nu. Min Vivi trøje har to færdige ærmer, og jeg er derfor i gang med forstykket. Jeg har ændret strikkefastheden og har derfor kastet mig ud i noget af en udfordring med omregning. Meget mere om det snart. Derudover strikker jeg på mit Dipdye sjal, som er ren meditation. De lange pinde og jævnlige farveskift er både afslappende og underholdende på én gang.

Jeg drikker..

Masser af varm the. Jeg har fået en thebox fra Te Salonen, som hver måned laver en kasse med forskellige slags the, som bliver leveret hver den 1. i måneden. Det er sjovt at prøve the jeg ikke selv ville have købt. Derudover er favoritterne hjemme hos os Hvid Creme The og Grøn Pina Colada – begge fra A.C Perchs Thehandel.

Jeg skriver..

På livet løs i min nyeste besættelse  – en bullet journal. Jeg så for første gang en bullet journal på Instragram hos @minkreativeuge hvor @papirtiger_dk viste sin frem. Jeg startede forsigtigt ud med en almindelig notesbog jeg fandt derhjemme, men blev ret hurtigt overbevist om at det var noget for mig, og købte derfor en mere pro bullet journal fra Leuchtturm1917 med prikkede sider. Jeg er stadig på begynder stadiet, men er vild med det analoge format og muligheden for at udfordre skrive – og tegneskills. Jeg holder den ret plain med sort og kobber skriveredskaber, og det passer perfekt til mig.

Jeg ser..

Slet ikke fjernsyn. Til gengæld jeg går jeg i biografen, ser podcasts, dokumentarer og yndlingssfilm med min søde kæreste. Jeg tog i denne uge i Strikkebio med Astrid, hvor vi så Cafe Society, som er instrueret af Woody Allen. Filmen var både god og ret underholdende, og kan varmt anbefales (hvis man er til den slags). Jeg har også set et par tidligere podcasts / vlogs med Michele Wang, som både er meget interessant og utrolig sjov. Kender du ikke til hendes kanal på Youtube, kan jeg anbefale en tur forbi.

Jeg broderer..

Fine, franske broderier og sting. Når man har en kær veninde der underviser i den slags, måtte det jo ske før eller siden. Jeg har fået en meget fin fødselsdagsgave med et kit til en strikkepose (den fra Yndlingsstrik 2), og jeg kan næsten ikke vente med at gå i gang med den.

Jeg læser..

For tiden to meget forskellige bøger. Den ene er en lydbog der underholder mig når jeg strikker, den anden ligger på mit natbord, og den læser jeg i om aftenen.

after-all-this-time-always-harry-potter-hogwarts-favim-com-3831128Jeg er nok en ret stor Harry Potter fan, ser alle filmene et par gange om året (en rigtig Harry Potter marathon med min trofaste kæreste ved min side) og er nu begyndt at læse bøgerne igen. Jeg er vild med det magiske univers, karaktererne som jeg efterhånden kender så godt, og den ulykkelige, men meget smukke kærlighedshistorie.

 

Derudover læser jeg meget gerne historiske romaer, og er lige nu i gang med Mørkets Dronning af Susan Caroll, som foregår i 1500-tallets Frankrig. Indtil videre er den rigtig spændende. Er du også til historiske romaner, så smid en kommentar og jeg returnerer med mine bedste anbefalinger.

Derudover er der landet en ny broderibog på min hylde – Vild med Sting. Det er en grundbog i broderi, og en ordentlig krabat af slagsen. Jeg fordyber mig mere i den i weekenden, men kan allerede nu sige at det er en bog der favner bredt og dybt inden for broderi. Hvis du er en broderinørd, er det en bog lige for dig.

Det var alt for nu. Rigtig dejlig weekend til dig.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid.

Kærligst,

Pernille

2 thoughts on “Oktoberglimt..”

  1. jeg ville elske at få dine anbefalinger til bøger ! er vild med historiske bøger -og dokumentarer for den sags skyld – og gerne sammen med lækkert garn (men det er vel en selvfølge !)
    jeg vil også gerne give dig anbefalinger,, men kender du det når man skal så kan man slet ikke huske titler ?

    kh Fie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.