Slut på #mellowknitalong – start på #dipdyeknitalong

I dag slutter #mellowknitalong. Det har været SÅ hyggeligt at følges ad, se og mærke hinandens versioner og forskellige udtryk, og selvfølgelig mødes over kaffe og strikke sammen. Jeg synes det er så fint at vi har kunne finde en opskrift, som flere gerne ville lave samtidig.

Søde Camilla, som har designet Mellow, har været med hele vejen til at svare på spørgsmål, haft vores jakker i hænderne og klappet når vi kunne vise den færdige Mellow frem. Og det er lidt luksus at have designeren lige ved af når man strikker.

Det har uden tvivl været en succes, og vi er flere som MÅ eje endnu en  Mellow. En ny Mellow knitalong er startet på Instagram, så hvis du ikke nåede at være med, er der endnu en chance. Kig med på #mellowcardigan og se de smukke versioner der vokser frem på pindene.

I weekenden finder jeg en tilfældig/heldig vinder af en meget skøn præmie, så hold øje med Instagram hvor jeg annoncerer hvem der vinder.

Midt i #mellowknitalong opstod idéen til en #dipdyeknitalong. Samme søde Camilla har nemlig lavet en række smukke opskrifter, som har det til fælles at de har dipdye effekt. Der er trøjer i alle aldre, huer til både store og små, og endnu flere dipdye striksager på vej.

Skal du være med i #dipdyealong, så starter vi i dag den 1. juli og slutter den 31. august og har dermed 2 måneder til at få tryllet smukke farvegraduerede strikkeprojekter frem. Blandt de som deltager, er der selvfølgelig en heldig vinder som får en skøn præmie. Jeg deler informationer, procesbilleder og generel begejstring både her på bloggen og Instagram de næste par måneder. Find linket til info sheet oppe i højre hjørne, hvor der vil fremgå datoer for Fyraftensstrik mv.

Personligt så skal jeg strikke (mindst) en dipdye trøje, en hue, og et par puder, som jeg er ved at teststrikke.

Den første trøje jeg skal strikke er i alpaca fra [g]uld, som er så blødt som smør. Jeg havde flere fed på lager, men måtte eje mere, så lageret er i dén grad ladet med alpaca 😀 Jeg synes garnet er perfekt til farvegraduerede projekter som dipdye, fordi alpacaens måde at tage imod plantefarverne er helt fantastisk, og farveovergangene bliver så magiske.

Det er dog også oplagt at bruge garn fra lageret, og måske endda rester. Jeg har lidt alpaca2 til overs fra Becca trøjen, og det regner jeg med at bruge til en dipdye hue i lyserød/grå til mig selv. Derudover strikker jeg puderne op i Tusindsfryds Hverdagsuld, der har den fineste farvepalette. Jeg glæder mig til at se jeres farvekombinationer og valg af garnkvaliteter.

Smuk Dipdye Junior i blå grå toner – billede lånt på camillavad.dk.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid og happy dipdying.

Kærligst,

Pernille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.