Strikkeopskriftslager

Op med lappen hvis du også har en pæn samling strikkeopskrifter. Nogle er købt med de bedste intentioner, men har aldrig nået pindene, andre har været i brug gentagne gange.

Så mange fine opskrifter, så lidt tid.

På et tidspunkt synes jeg det gik lige lovlig stærkt med at tilføje nye opskrifter til indkøbskurven. Fordi de netop var udkommet og ‘den MÅ jeg bare strikke’ (på et tidspunkt), eller designeren gav introduktionsrabat eller weekendrabat eller fødselsdagsrabat eller whatever. Eller bare fordi det var en virkelig fin opskrift. Ned i kurven røg de. Og opskrifter fylder jo slet ikke så meget som garn. Og det er muligt at støtte strikdesignere som gør det godt, og fortjener en highfive i form af en købt opskrift.

I min søgen efter at bruge garn fra lager er der også røget opskrifter i kurven, fordi der var der en mulighed for at få brugt det der fine garn jeg har haft i en evighed, men ikke ved hvad jeg skal bruge på. Det synes jeg på en måde stadig er rigtig fint.

Men….suk. Pludselig havde jeg over 800 opskrifter alene i mit Ravelry bibliotek. Mere end 600 har jeg købt (resten er gratisopskrifter). Og så er der også nogle der ikke findes på Ravelry, men kun er i bøger, magasiner osv.

Jøsses.

Nåh, men eh…

Fremover tror jeg at jeg skal kigge lidt grundigere i mit omfattende bibliotek. Mon ikke der er en eller anden opskrift jeg (stadig) gerne vil have på pindene? Fremover prøver jeg at blive endnu bedre til at se efter en egnet opskrift når jeg skal i gang med lagerstrik. Garn OG opskrift fra lager. Jeg har jo rigeligt af begge.

Har du også opskrifter nok? En du forelskede dig i, men på en eller anden måde er den gledet om bagerst i hovedet og aldrig blevet til noget?

Jeg opfordrer dig til at se igennem dit bibliotek af opskrifter – hvad end det er på Ravelry, en fysisk boghylde eller en samling pdf filer – og finde en gemt (og måske glemt) sag, og få den på pindene i 2020.

Det var alt for nu. Short and bitter sweet.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid og happy stash knitting.

Kærligst,

Pernille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.