Garderobe makealong 2017

Jeg ved at flere af jer også laver jeres egen håndgjorte garderobe. Det er så spændende og fint og fortjener al mulig opbakning. Derfor laver jeg i 2017 en garderobe makealong. En makealong som løber hele året, og som handler om at lave sin egen garderobe. Har du lyst til at være med, og vise din proces og færdige items frem til os andre? Det kan du!

Du skal bare:

 • Strikke eller sy en beklædningsdel til dig selv. Alt hvad du betegner som en del af din gardrobe.
 • Post et billede af din strikkede eller syede beklædningsdel på Instagram og tagge det med #garderobeMAL

Ved at følge tagget kan du se andres projekter og finde inspiration til flere handmade items i din garderobe. Hvem ved – måske får du lavet din allerførste sweater? Den allerførste kjole? Eller måske bare mere af det du allerede har? Undervejs vælger jeg nogle af de fine projekter ud og deler med jer andre. Jeg skal nok skrive og bede om tilladelse inden 🙂

Hver måned finder jeg en heldig vinder blandt månedens færdige projekter. Præmierne vil være relateret til den strikkede eller syede garderobe, men der kan også være feel good præmier med fokus på ren selvforkælelse, og jeg poster et billede inden månedens start, så du kan se hvad der er i puljen.

Jeg har indtil videre fået rigtig fine månedspræmier fra bl.a. Kit Couture, Englegarn, Camilla Vad,  How To Do Fashion, Stof og Stil, Cashmere Company og flere er på vej.

Hvilke projekter tæller så ikke med:

 • Børneprojekter
 • Hækling
 • Accessories

Derudover kan et projekt kun vinde en gang.

Jeg håber at I har lyst til at lege med. Jeg fortsætter selvfølgelig med at udforske de mange interessante områder inden for den håndlavede garderobe her på bloggen, og tager løbende forskellige emner op. Jeg taler også med nogle af de makers jeg selv følger og beundrer om deres egen garderobe, og deler det selvfølgelig med jer lige her. I menuen øverst i billedet finder du allerede nu en side hvor du vil kunne finde information, billeder, månedspræmier, links til sponsorerne og hvad der ellers kommer til. Kort sagt alt det der vedrører garderobe makealong.

Vil du gerne donere en månedspræmie, så skriv til mig under kontakt – du finder linket i øverste højre hjørne.

Jeg glæder mig sådan til at gå i gang! Jeg er selvfølgelig i gang med at planlægge hvilke items jeg vil lave, og det kan du også. Vi ses til kick off den 1. januar.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid.

Kærligst,

Pernille

6 thoughts on “Garderobe makealong 2017”

 1. Ih hvor genialt:-) En MakeALong:-)

  Nu hedder min liste ikke “To Knit” men “Garderobe MakeALong” Det skaber en fantastisk positiv vibe over listen.

  //Lise

  P.S. Bonus at det kun gælder strikkede og syet ting til én selv!

 2. Supergod idé, jeg vil gerne være med og glæder mig til at blive inspireret af de andre som deltager. Jeg både syr og strikker og håber på mere tid ved symaskinen i 2017 end jeg har haft i år.

 3. Jeg må straks være med! Jeg skal have sluttet den cardigan jeg er i gang med inden nytår, og så kan den jo ikke tælle med… Men nu skal den altså være færdig. Planen var at strikke et tørklæde og dip-die hue der efter, men tæller tørklæder med…?

 4. Nå ja det kunne jeg så læse mig til 🙂 må i gang med den Sjæl jeg købte garn til på (G)uld pop-up shop, så er jeg sikkert færdig og med i februar 😉

Leave a Reply