Mellow knitalong + tanker om en håndlavet garderobe

Jeg forelskede mig fuldstændig i det fine design da jeg så Mellow første gang. Det fine snit, den smukke melering og de mange muligheder for at kombinere den med min garderobe, hvor den vil passe perfekt ind. Jeg må eje min egen Mellow jakke.

Andre kom hurtigt frem til den samme konklusion og idéen til en knitalong opstod ved april måneds strikketræf på Nørrestedet. Den søde og dygtige Camilla Vad, der står bag designet, strikker også med – se hendes garnvalg og farver lige her.

Skal du også være med? Find opskriften lige her.

Lidt info om Mellow Knitalong:

 • Mellow knitalong kommer løber fra i dag til 30. juni.
 • Der er valgfrihed med hensyn til garn
 • Vi slutter selvfølgelig af med en præmie til en heldig deltager 🙂

Deltagelse bliver som følger:

 • Post billeder af din Mellow både løbende og når jakken er færdig på Instagram, og brug #mellowknitalong. Så kan vi alle følge med hos hinanden, se garnvalg, farver mv.
 • Sammensæt et outfit hvor din Mellow cardigan indgår og post et billede på Instagram og tag med #mymellowoutfit. Billedet skal være postet senest den 30. juni.
 • Efter den 30. juni trækker jeg en tilfældig vinder blandt alle de færdige outfits.
 • Alle deltagere har et lod i lodtrækningen, uanset hvor mange projekter der færdiggøres og hvor mange outfits der sammensættes. Man må dog gerne dele billeder af flere forskellige outfits og sprede inspiration.

Jeg strikker min Mellow i garn fra Mohair by Canard i en smuk farvepalette. Jeg har selvfølgelig lavet en strikkeprøve til min cardigan, for den skal bruges meget og derfor sidde perfekt. Jeg glæder mig allerede til den er færdig, så jeg kan tilføje endnu et håndlavet item til min garderobe.

Jeg gør mig mange tanker om en håndlavet garderobe for tiden. Jeg har lyst til at fylde skabet med hjemmestrikkede trøjer, cardigans og accessories i de farver og garnkvaliteter jeg godt kan lide. Og vigtigst af alt, de er lavet til mig, så de passer. Slut med for lange ærmer eller mærkelig pasform. Jeg går all in på slowfashion i lækre materialer og tidsløse designs.

Er du interesseret i en håndlavet garderobe, så check #knittedoutfitoftheday på Instagram, hvor jeg løbende ligger billeder op. Meget mere om dette senere.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid.

Kærligst,

Pernille

Hverken opskrift eller garn brugt i denne knitalong er sponsoreret. 

4 thoughts on “Mellow knitalong + tanker om en håndlavet garderobe”

  1. Hvor er det dejligt at høre Lisbeth! 🙂 Skriv endelig hvis der er noget du gerne vil høre mere om. Kit Couture planlægger i øvrigt et Kit Friends arrangement inden sommerferien – så vi ses forhåbentligt snart igen.

   1. Måske din garn-ønskeliste, når du på et tidspunkt “må” købe garn igen, samt hvilke opskrifter der har været de bedste/dem du altid vender tilbage til:) (jeg har et par opskrifter jeg har strikket flere gange) 🙂
    Det lyder hyggeligt med et kit-friends arrangement inden sommerferien – ellers må jeg jo se om jeg kan komme med en onsdag til strikketræf 😉

    1. Jeg er faktisk i gang med et indlæg om mit yndlingsgarn – det jeg gentagne gange vender tilbage til. Men så er der jo også det jeg kun har set, og aldrig prøvet! Jeg har også nogle opskrifter jeg helt sikkert vil lave igen – både fordi de er fine i designet og fordi de er rigtig godt skrevet. Tak for input 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.