Status på stashdown – 3. kvartal 2020

Endnu et kvartal er gået og jeg samler op på hvad jeg har købt i de forgangne tre måneder, hvad der er strikket færdigt, og endelig hvor meget garn der er tilbage i mit lager.

I sommerferien indfriede jeg et ønske fra min løbende ønskeseddel. Et projekt som jeg forkæler mig selv med til ferien. Og så i august.. skete der et eller andet. Jeg impulsshoppede på nettet og til FiberFolk. Det var som om jeg kastede alle mine principper over bord. Jeg får travlt hvis det hele skal være strikket op inden året er gået, men jeg har tænkt mig at gøre forsøget.

INDKØB
Soft silk mohair fra Knitting for Olive – 200 gram / 1800 meter (projekt endnu ikke besluttet)
#Sandnes Garn Sunday – 150 gram / 705 meter (Friday Slipover)
#Silk mohair fra Knitting for Olive – 100 gram / 900 meter (Friday Slipover)
SW Merino fra Ladybyg Yarns 200 gram / 800 meter (et impulskøb med et helt særligt projekt i tankerne. Er det modsigende?)
*Midgaards Have Bestla silkemerino – 200 gram / 1200 meter (cardigan)
*The Danish Dyelot silk mohair – 100 gram / 840 meter (Puf Bluse)
*Woolapyk Silkemerino – 100 gram / 400 meter ( Hue / halsedisse / vanter) 

# Sommerferieprojekt
* Fiberfolk indkøb

Total: 1.050 gram / 6.645 meter

FÆRDIGE PROJEKTER
Copenhagen Cardigan – 230 gram / 1.610 meter (lagergarn februar 2017)
Friday Slipover – 223 gram / 1.384 meter (garn købt i dette kvartal)
Edmund Socks 64 gram / 256 meter (lagergarn fra november 2016)
Camomille 252 gram / 1.037 meter (lagergarn fra november 2016 / august 2017)

Total: 871 gram / 4.583 meter

For kvartalet altså et plus på 179 gram og 2.062 meter.

Garnbalancen for 2020: -1.561 gram og 4.820 meter

Indkøb på årets FiberFolk i Roskilde

Tidsløst lagergarn
Som i andet kvartal har jeg igen gang i lagergarn fra 2016 og 2017. Der er købt virkelig meget ind i de år. Faktisk udgør garnindkøb fra de to år mere end 50% af mit samlede garnlager. Men fine ting, som jeg har glædet mig til at strikke med og har været begejstret for i processen. Nogle garnkvaliteter og farver går bare ikke af mode, her i mit lille univers. Og heldigvis for det.

Generelt er jeg begejstret for mit lagergarn og vil gerne strikke med det hele. 

I løbet af sommeren lavede jeg en youtubevideo i tre dele hvor jeg gennemgår mit garnlager fra A-Z. Vil du se med, så finder du det her.

Indkøbene gik op – strikkemojo gik ned
Det var virkelig uheldig timing med mine strikkeindkøb. For jeg var nærmest kun kommet hjem fra Fiberfolk, før min strikkemojo dykkede og har ramt et absolut lavpunkt. Enhver stashdowners mareridt. Det sker sjældent, men det sker. Når det gør, så lægger jeg igangværende projekter til side for en stund og giver mig selv lov til at strikke på noget nyt. Og helst småt og uden for meget tankevirksomhed. Noget nemt hvor der hurtigt sker noget, og som jeg kan blive færdig med relativt hurtigt, på trods af at der kan gå dage imellem at jeg strikker en maske. 

Den kommer igen, strikkelysten. Indtil da holder jeg hovedet koldt og min digitale indkøbskurv fuldkommen tom. Som i fuldstændig. 

Det var alt for nu. Vil du læse de foregående kvartalers indlæg så finder du 1. kvartal her og 2. kvartal her.

Hvis du stadig læser med – tak for din tid og god strikkelyst.

Kærligst,

Pernille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.